tracking

Använd WD-40® för att uppgradera din cykel till bästa möjliga skick

 

Det finns inget bättre än att cykla, eller hur? Det finns inget som är likt att känna luften fara genom håret när du cyklar iväg. Underhåll av dina cykelkedjedelar är nyckeln till en bra cykelupplevelse. Om du glömmer att sköta din cykel kommer den garanterat att bli alldaglig.

Så här kan den gamla beprövade WD-40 hjälpa dig genom hela detta scenario:

Avfettning av delar

När det gäller att sköta cykeln behöver de inre och yttre delarna vara i toppskick. Med tidens lopp kan damm och skräp komma att fastna på olika delar – särskilt cykelkedjedelarna. Denna dammansamling kan skapa problem när det gäller effektiviteten hos delarna också.

Det är lämpligt för dig att avfetta både de yttre och de inre delarna av din cykel med kraften hos WD-40s cykelavfettare. Genom att använda WD-40s cykelavfettare ser denna till att du inte behöver spendera alltför mycket tid på att göra rent din cykeldelar, speciellt cykelkedjedelarna.

Smörjning av cykelkedjedelar

Oavsett hur effektiv avfettning kan vara för att förbättra utseendet och prestandan hos din cykel, så är det faktiskt så att det är inte det enda som krävs för att sköta cykeln. Du kommer inte bara att behöva ett avfettningsmedel för skötsel av cykeln, utan även ett smörjmedel.

Behovet av ett smörjmedel är mest trängande när det rör sig om cykelkedjedelar. Om cykelkedjedelarna inte är ordentligt insmorda, så kommer din cykelkedja tappa formen betydligt snabbare än vad du kan förvänta dig.

Men detta betyder inte att du kommer att behöva separata avfettnings och smörjmedel. Varför? Jo, det är för att WD-40 täcker båda delarna väl. Oavsett den typ av smörjmedel som kan krävas för dina cykelkedjedelar kan du vara säker på att en av WD-40 cykelkedjesmörjmedel kommer att klara det.

 

 

Rostskydd

Med tiden kommer delar av din cykel att falla offer för rostens gissel. Detta är anledningen till att behovet av rostförebyggare inte nog kan betonas, särskilt när det rör sig om cykelkedjedelar.

WD-40 kan vara av exceptionell hjälp i ett sådant scenario också, med tanke på hur det kommer att skydda metalldelarna på din cykel från rost och korrosion.

När du ta allt i beaktande, så verkar WD-40 att vara den bästa produkten för skötseln av din cykel!

Kolla in vår hemsida för mer information, oavsett om det är tips och tricks eller du bara vill få reda på vår produktinformation, så kan du få reda på allt detta här.

 

Varning

Användningsområdena som visas och beskrivs för WD-40s-produkter har lämnats till WD-40 Company av användarna själva. Dessa har inte testats av WD-40 Company och utgör inte en officiell rekommendation eller förslag på användningsområden från WD-40 Company. Vanligt sunt förnuft bör iakttas när man använder WD-40 Company produkter. Följ alltid anvisningarna och varningar på förpackningen.

Kontakta oss

SEAB AB Box 116 193 23 Sigtuna, Sweden www.seab.se

© 2020 WD-40 Company