matomo

WD-40® fleranvändningsprodukt är populär av många anledningar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

WD-40 fleranvändningsprodukt är populär av många anledningar

WD-40 fleranvändningsprodukt är populär av många anledningar

WD-40 har alltid varit en populär produkt inom gör-det-själv-världen. De som älskar gör-det-själv-projekt är förmodligen bekanta med den här produkten. DEssa personer har alltid en sprayburk med WD-40 till hands, i sina bilar likväl som i sina hem. Detta är på grund av den breda anvädningen av denna magiska formel.

Att det finns någon annan produkt som har lika många användningsområden samtidigt är extremt sällsynt. De flesta gör-det-själv-entusiaster vet att det finns tusentals användningsområden för den här fantastiska produkten. WD-40 är det första som kommer i åtanke när man jobbar med gör-det-själv-projekt.

Medan WD-40 har tusentals användningsområden, så kommer den här artikeln bara att fokusera på ett fåtal av applikationerna:

Krompolering

Har du någonsin märkt att bilens främre kromgrill börjar förlora sin glans? Du behöver inte besöka en verkstad för att få det åtgärdat. Eftersom krom är spegelklart, kommer även den minsta ansamling få den att mattas.

Darför kan WD-40 hjälpa dig att ta bort en ansamling som inte ens går bort med högtryckstvätt.

Ta bort rost

Om du vill göra det själv så fungerar WD-40 som en mycket bra rostlösare. Allt du behöver göra är att spraya lite WD-40 på det rostiga området och skrubba det med en borste. Därför kommer det  att återställa den blanka metallen efter rengöring av rost från metallen.

Ta bort blockeringar

Våra lås kärvar om de inte använts på ett tag. Du behöver inte ringa en fackman för att lösa problem eftersom du kan göra det själv. Därefter sprayar du bara en rejäl dos WD-40 i nyckelhålet, liksom på alla andra, exponerade rörliga delen av låset. Efter det sätter du i nyckeln efter en minut och då kommer du att uppleva magin.

Tar bort gnissel

För de flesta husägare är gnisslande dörrar en av de mest irriterande sakerna. Oroa dig inte! Darför kan WD-40 hjälpa dig att bli av med detta gnissel också. Spraya en del av det på dörrens gångjärn och rör dörren fram och tillbaka i en snabb rörelse.

Rostskydd, gör det själv

Om du inte vill spendera alltför mycket på att rostskydda, så kan du använda WD-40 för att skydda den. Därför att den bildar ett skikt på metallytan, som hjälper till att skydda den från fukt i luften. Fukt är den största orsaken till rost och korrosion.

Rengör kaffefläckar

Vi älskar alla kaffe, men vad vi hatar på det sätt det lämnar svåra fläckar på bänkskivorna i våra kök. Därför ska du spraya WD-40 på fläcken och sedan skrubba den med en ren trasa vilket kommer att ta bort fläcken på några minuter.

 

Användningsområdena som visas och beskrivs för WD-40s fleranvändningsprodukt gavs till WD-40 Company av användarna själva. Dessa användningsområden har inte testats av WD-40 Company och utgör inte en rekommendation för eller ett förslag på användning från WD-40 Company. Sunt förnuft bör iakttas vid användning av produkter från WD-40 Company. Följ alltid instruktionerna och beakta eventuella varningar som är tryckta på förpackningen.

 

Kolla in vår hemsida för mer information, vare sig det är tips och tricks eller om du bara vill ta reda på mer om vår produktinformation, så kan du få reda på det här.

Varning

Användningsområdena som visas och beskrivs för WD-40s-produkter har lämnats till WD-40 Company av användarna själva. Dessa har inte testats av WD-40 Company och utgör inte en officiell rekommendation eller förslag på användningsområden från WD-40 Company. Vanligt sunt förnuft bör iakttas när man använder WD-40 Company produkter. Följ alltid anvisningarna och varningar på förpackningen.

Kontakta oss

SEAB AB Box 116 193 23 Sigtuna, Sweden www.seab.se

© 2019 WD-40 Company