tracking

banner-superbikes-1920x385
Team-WD40-British-Superbikes1

Team WD-40® British Superbikes

GR Motosport Ltd bildades 1995 från sponsor / åkare gemenskapen mellan Tony Robinson och Brent Gladwin.

Lagen kom till eftersom den tidigare mästerskaps vinnande konceptet kom till ett för tidig slut med en skada på Brent som slutade sin racing karriär.

Det bestämdes att kompetensen och utrustningen inte skulle gå till spillo och bör användas för att främja unga åkare till titelmästerskap.

Det nuvarande målet för laget som regerande brittiska mästare (2016) är att fortsätta strategin att utveckla ung talang, med ryttare i den brittiska Superbike Championship serien.

Liam och Alistair åker båda för Stauff Connect Academy, som inrättades 2014 för att utveckla och underhålla unga brittiska talanger. Det hjälper både Alistair och Liam att konkurrera i sina respektive mästerskap och utveckla sin kompetens på högsta nivå.

Karriärprestationer

  • trophy 13 brittiska mästerskap
  • trophy 1 Euro mästerskap

Laget

Mason-Law-BSB

Mason Law

Mason gick med i laget 2017 och har flyttat upp för att tävla i British Superbike Championship inför 2018; steget upp till 1000cc-klassen efter att ha tävlat framgångsrikt i 600cc-klassen.

Mason började åka i en tidig ålder, ursprungligen i motocross. År 2012 bytte han till road racing, med omedelbar framgång; genom att vinna Kawasaki National Junior Championship i sin första säsong.

Smeknamn: Outlaw
Födelsedag: 25/11/1995
Hemstad: Benfleet
Favoritbana: Cadwell Park

Liam-Delves-BSB

Liam Delves

Liam är den yngsta ryttaren i laget som tävlar i HEL Motostar Performance Chamionship. Liam har redan visat sig vara ett gott löfte och har talang samt verkar visa sin klass i denna serie. Som en tidigare NG National GP125 Champion vet Liam hur man vinner och kommer säkert se fram emot att fortsätta detta med laget. Utanför banan, njuter Liam av gymmet och spelar videospel.

Smeknamn: Delvesy
Födelsedag: 22/7/2000
Hemstad: Birmingham
Favoritbana: Donnington

athlete-placeholder

Alastair Seeley

Alastair Seeley har gått med i laget inför 2018-säsongen. Han kommer att köra för Team WD-40 / Stauff Connect Academy i Superstock 1000 mästerskapen.

Alastair är vem som är välkänd för sin starka race kraft, delar sin kunskap om sin brittiska mästerskaps vinnande erfarenhet för en annan titelattack i en klass som han har dominerat i tidigare år.

Smeknamn: Wee Wizard
Födelsedag: 04/10/1979
Hemstad: Carrickfergus
Favoritbana: Snetterton

Sociala flöden

Kontakta oss

SEAB AB Box 116 193 23 Sigtuna, Sweden www.seab.se

© 2021 WD-40 Company