Vad är långsamcykling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

Vad är långsamcykling

 

Långsamcykling är en grej i Nederländerna och det betyder att man kör sin cykel så långsamt som möjligt utan att trilla. Otroligt, eller hur? Det är verkligen någonting speciellt.

Syftet

För att utföra långsamcykling korrekt måste du cykla en elva meter lång bana så långsamt som möjligt utan att röra marken. Låter som en sport som kräver massor av uppmärksamhet på balans och fokus.

Nöjet med att tävla

Vad är långsamcykling

Cycle Fun productions är en stiftelse i Nederländerna som organiserar långsamcyklingsevenemang liksom andra evenemang vars tema rör sig runt cykeln. Ett evenemang ägde rum tidigare det här året för att främja cykling och viktigast av allt är för folk att ha roligt.

En värd på Cycle Fun productions-evenemanget sade att:

“Jag älskar att något så enkelt kan ha en sådan enorm effekt. Folk träffas, är entusiastiska och deltar. Det är även det faktum att alla tror att det är enkelt… men när de väl en gång provat det inser de att det är mycket svårare än det verkar! Och jag uppskattar verkligen när slumpmässiga personer deltar i musiken. Ja, den mest speciella saken är att publiken deltar i alla olika områden.”

Vill du läsa mer? Klicka här.

 

Kontakta oss

SEAB AB Box 116 193 23 Sigtuna, Sweden www.seab.se

© 2018 WD-40 Company