När vi säger mästerstädare, så talar vi inte bara om en typ av mästerstädare här. Det finns flera typer som kan hjälpa till att hålla låsen på din båttrailer rena och fungerade. Om du vill se till att din båttrailers lås och dess övriga delar är i gott skick, så kan du använda flera olika typer av produkter.

Mästerstädarprodukter

Här är några produkter som du kan märka upp som mästerstädare för sin förmåga att rengöra låsen på din båttrailer:

  1. För att vara en mästerstädare bör du skrubba

Innan du kan börja använda någon av nedanstående produkter, så måste du skrubba ren din båt. Skrubba alla rostiga ytor på din båttrailer, inklusive låsen. För att skrubba din båt behöver du sandpapper och en stålborste. Innan du skrubbar, så kan du använda WD-40 på det, en metod som du också kan använda för att eliminera rost.

  1. För att vara en mästerstädare bör du använda citronolja

Fokusera inte bara på låsen på båten, utan se också till att underhålla båtens interiör. Du kan använda citronolja för att torka träytor. Citronolja kommer att förvandla din inredning, och få den att se fräsch och ny ut.

  1. För att vara en mästerstädare bör du använda vitvinsvinäger

Vitvinsvinäger har alltid varit en ingrediens att utnyttja för de flesta personer som föredrar att använda vardagliga ingredienser, som är lätt tillgängliga att köpa för att rengöra sin båttrailer. Du måste tillsätta en kopp vatten till en kopp vinäger och blanda det för att skapa en rengöringslösning. Använd den för att rengöra insidan på din båttrailer. Det kommer att ta bort mögel och desinficera hela båten. Det kan också ta bort rost från lås.

  1. För att vara en mästerstädare bör du använda bakpulver

Bakpulver kan ta bort rost från ytor. Om din båttrailer har rostiga lås, ska du göra en pasta med hjälp av bakpulver och vatten. Blandningen bör vara tjock. Om det inte är det, ska du tillsätta mer bakpulver. Sprid den tjocka blandningen över låsen, låt den vara i några minuter och skrubba dem sedan rena.

  1. För att vara en mästerstädare bör du använda WD40

Du kan använda WD40 för att rengöra både insidan och utsidan av båttrailern. WD40 kan ta bort rost från båttrailerns lås och förhindra korrosion. Det kan fungera på ett antal olika ytor, såsom tegel, glas och rostfritt stål.

  1. För att vara en mästerstädare bör du använda

Har du sett annonser där de hällde Coca Cola i toaletten och skrubbade den? Coca Cola lämnade toaletten extremt ren! Du kan köpa Coca Cola i din närbutik och använda den för att rengöra rost från din båttrailers lås och andra mekaniska delar, såsom muttrar och bultar.

Dock är en nackdel med att använda Coca Cola att det är klibbigt. Även om det kommer att göra jobbet, så kommer det att bli tufft att ta bort det men som en mästerstädare kan det definitivt göras. Om du inte har något emot att anstränga dig lite mer, så kan du använda Coca Cola.

Om du vill att din båttrailers lås liksom dess interiör och exteriör ska se ut som helt ny, så kan du använda någon av dessa produkter till att göra det för att vara den bästa mästerstädaren som du kan vara.

Kolla in vår hemsida för mer information, oavsett om det är för tips och tricks eller om du bara vill ta reda på mer om vår produktinformation, så kan du få reda på det.