Fem steg till fem sätt som du kan ta bort kaffefläckar från dina kläder på idag.

Den här artikeln är i själva verket till för de kaffefans som finns där ute. Det värsta som kan hända är nog att få en fläck på ett bord eller en yta. De är inte alltid det lättaste att få bort. Du kommer att bli glad att få reda på att du kan ta bort dem. Du behöver bara använda rätt produkt. WD-40 kan hjälpa dig att ta bort kaffefläckar. Testa alltid på en liten yta först, använd inte på porösa föremål eftersom WD-40 kan skapa fläckar.

Applicera WD-40

Det första som du behöver göra är att spraya lite WD-40 på den yta som har fläcken. Se till att ytan är tillräckligt indränkt för att täcka fläcken.

Ge det tid

Oavsett av hur perfekt WD-40 kan vara för jobbet, så är det så att det fortfarande kommer att kräva en viss tid. En rekommendation för dig är att vänta några minuter innan du går vidare med resten av förfarandet. Tålamod är nyckeln.

Gnugga bort den

När du har låtit trasan dränkas in i WD-40 under några minuter ska du gnugga bort fläcken. Plocka upp en trasa och doppa den i vatten. Gnugga därefter ytan som är indränkt med WD-40 noggrant så bör kaffefläcken lätt tas bort. Förhoppningsvis upptäcker du att du inte använder för mycket manuellt arbete.

Släng den i tvätten

WD-40 kan vara underbart för att ta bort fläckar, men det är inte lämpligt för andra aktiviteter som KAN innebära mänsklig kontakt. När du väl har fått bort fläcken, ska du slänga trasan i tvättmaskinen och tvätta av ytan ordentligt. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Torka av den

Låt ytan torka i solljus och så är det klart. Det är inte så svårt att ta bort kaffefläckar. Till alla kaffeälskare där ute – njut av ditt kaffe. WD-40 är till för dig nästa gång du råkar ut för en kaffeolycka.

Användningsområdena visas och beskrivs för WD-40 Multi-Use Product gavs till WD-40 Company av användarna själva. De här användningsområdena har inte testats av WD-40 Company och utgör inte en rekommendation på förslag för användning från WD-40 Company. Sunt förnuft bör iakttas vid användning av produkter från WD-40 Company. Följ alltid instruktionerna och beakta eventuella varningar som är tryckta på förpackningen.

Kolla in vår hemsida för mer information, oavsett om det gäller tips och tricks eller om du bara vill få reda på mer om vår produktinformation, så kan du få reda på det här.