Dessa tio verktyg får inte saknas i någon hushåll

Hammaren

Oavsett om en tavla ska hängas upp eller en spik slås i hammaren är den absolut nödvändigaste av alla verktyg.

Lösa skruvar

Perfekt att använda när ett objekt har tappat en skruv. Lösa gångjärn, skåp. Det mesta kan åtgärdas med skruv.

Skruvdragare

“All-rounder” bland verktygen borde också finnas i alla hushåll. Det användbara verktyget kan skruva och borra och behöver bara lite ström eller ett batteri.

WD-40

WD-40 kan användas för många saker runt hemmet. Det kan skydda dina verktyg mot korrosion, lossa skruvar, ta bort kritor från väggar, kalk från duschen … listan fortsätter.

Tång

Med en tång kan saker dras ut, kablar och spikar klippas av. Tången är ett viktigt och användbart verktyg

Vattenpass

För att undvika snedställda bilder eller hängande skåp rekommenderas alltid ett vattenpass för att säkerställa att rakt resultat.

Såg

För hus och trädgårdsägare är sågen ett nödvändigt verktyg och bör inte saknas. Både vid trädgårdsarbete samt vid hobbysysslor kommer sågen till användning.

Brytbladskniv

Mattor, förpackningar och emballage, allt detta kan enkelt skäras med en brytbladskniv.

Skruvmejsel

Lösa skruvar åtgärdas snabbt med skruvmejseln. Skåp och gångjärn kan snabbt stabiliseras och justeras  Detta verktyg kommer inte att användas ofta i vardagen, men bör vara tillgängligt.

Spänningsprovare

Detta verktyg ska endast användas för att kontrollera spänningen i uttag och kontakter. Elinstallationer ska alltid utföras av behörig elektriker.

Dessa tio verktyg är bara förslag och kan alltid kompletteras och anpassas till budgetbehovet.

För alla verktyg är det också rekommenderat att ha en uppsättning skruvar och spikar  Verktyg är inte alltid billigt. Se därför till att du får de mest nödvändiga verktygen för verktygsinsamlingen – de som du verkligen har behov av. Dessutom, vårda och ta hand om dina verktyg så håller de längre. Behandla, smörj och rengör dina verktyg en till två gånger per år med WD-40 multispryan så kommer dessa vara i nyskick länge.