Julen är precis runt hörnet. Och vädret kommer, precis som varje år, att ändra sig. Du kan komma att finna att du spenderar mer tid inomhus, i synnerhet med en vit jul. Vad ska du göra inomhus? Oroa dig inte. Det finns några fantastiska gör-det-själv-projekt som du kan prova det här året för att ha en mycket trevlig tid inomhus. Du kommer också att kunna få reda på några fantastiska användningar av WD-40 som du kanske inte har känt till tidigare.

  1. Ta bort tuggummi från din matta

Eftersom det är helgperiod är det troligt att du har en hel del gäster. En sak du kan råka ut för är tuggummi som fastnat på din matta. Men oroa dig inte. Med WD-40 kan du vara säker på att allt kommer att tas om hand. I händelse av att tuggummi fastnat på din matta, kan du använda WD-40 för att ta bort det lätt så att du kan återgå till att njuta av ditt läckra julbord. (Testa alltid på ett litet område först).

  1. Gör-det-själv-fläckborttagning

Vi hamnar ofta med oönskade fläckar, när vi ofta har gäster under helgperioden. Vare sig det är te, kaffe eller något annat så blir det svårt och tidsödande att bli av med dessa fläckar. Om någon av misstag har spillt lite ketchup, kaffe eller te på dina mattor eller möbler, kan du använda WD-40 för att bli av med dessa fläckar. Allt du behöver göra är att ta lite WD-40 och blöta fläcken med det i 5 minuter. Börja bara ta bort fläcken och den bör lossna med lätthet. (Testa alltid på ett litet område först, och använd inte på porösa föremål eftersom produkten kan lämna fläckar).

De här är alla några användbara sätt som du kan använda WD-40 för under den här julen. Om det blir lite kladdigt den här julen, ska du inte oroa dig. Du kan ta hand om det och slappna av igen. Gläd dig åt att umgås med alla dem som står dig nära.

Glad helg!

 

Användningsområdena som visas och beskrivs för WD-40 Multi-Use Product gavs till företaget WD-40 av användarna själva. Dessa användningsområden har inte testats av företaget WD-40 och utgör inte en rekommendation på förslag för användning från företaget WD-40. Sunt förnuft bör iakttas vid användning av företaget WD-40s produkter. Följ alltid instruktionerna och beakta eventuella varningar som är tryckta på förpackningen.

Kolla in vår hemsida för mer information, oavsett om det är tips och tricks eller om du bara vill få reda på mer om vår produktinformation, så kan du få reda på det här.