Julen handlar om att ge och att tillbringa tid med nära och kära, och då passar ett gör-det-själv projekt med familj och vänner perfekt! Det är ett riktigt bra sätt att skapa några dekorationer för den här säsongen. Det bästa med detta är att du troligtvis kommer spara en hel del pengar. 

Gör vintern både ljus och glad med dessa fantastiska och enkla gör-det-själv-projekt och lys upp huset som du vill för semesterperioden. 

En snöig krans 

Gör-det-själv-projekt kan vara mycket roliga, särskilt med konstväxter. En touch av dessa, några blommiga glittrande tallkottar och bärkvistar till en vinrankskrans. Täck kransen i konstsnö för riktig julkänsla. Häng den på din ytterdörr för att ge dina gäster ett varmt och glatt välkomnande när de kommer på besök.  

Tillverka en banderoll 

Vill du ge en glad julhälsning till dina gäster så fort de kliver in i ditt hem? Gör en Julbanderoll för att välkomna dem till ditt festliga hem. Du kan göra en genom att använda tjockt färgglatt papper och lite pysselmaterialKreativiteten har inga gränser när du jobbar med ett gör-det-själv-projekt. Om du har barn hemma kan du låta dem göra banderollen och låta deras kreativitet flöda. 

Glittrade konserveringsburkar 

Ta olika stora konserveringsburkar, så många du vill. Applicera lite klart lim noggrant på insidan av varje burk. Se till att limmet stryks på tjockare på den nedre delen av burken, för att sedan göra det tunnare desto högre upp du kommer. Ta en sked av det glitter du vill använda och strö lite över limmet. Rulla burken tills den är helt täckt av glitter. Det kommer att finnas en hel del överflödigt glitter i burken, vilket du kan hälla tillbaka för återanvändning. Så enkelt är det att göra en vacker glittrande konserveringsburk! Du kan även lägga ljus i den för att skapa en magisk effekt. 

Njut av dessa roliga gör-det-själv-projekt som du kan prova nu i jul. Var kreativ och ha kul! 

 

 

Appliceringen som visas och beskrivs för WD-40 Multi-Use försågs till WD-40 Company av användarna själva. Denna applicering har inte testats av WD-40 Company och är således inte en rekommendation för användning av WD-40 Company. Sunt förnuft bör utövas när du använder företagets produkter. Följ alltid instruktionerna och ta hänsyn till eventuella varningar som finns tryckta på förpackningen.