Julen är nästan här. Känner du inte julstämningen ännu? julhelgen för med sig en hel del ledig tid. Många av oss spenderar den här tiden med att göra en del gör-det-själv-projekt. Inte nog med att de här projekten hjälper dig att spendera tiden på ett produktivt sätt, utan de hjälper också dig att ta fram din kreativa sida. De här projekten är också ett bra sätt att umgås med dina familjemedlemmar.

En del gör-det-själv-projekt att prova den här julen

Här finns några fantastiska och enkla gör-det-själv-projekt som hela din familj kan vara delaktiga i och njuta av samtidigt.

Godissläde

De här är ett enkelt gör-det-själv-projekt. En Kit-Kat och två polkagrisar. Det här kommer att skapa basen på släden. Använd varmt lim för att sätta samman det fint. (Var mycket försiktig när du arbeter med det här så att du inte får lim som fastnar på huden). Sedan tar du 10 mini Hershey bar eller någon annan chokladkaka som du valt och sätter fast dem ovanpå Kit-Kat:en. Du kommer bara att behöva ungefär en droppe lim för att hålla var och en av dessa. Sätt fast dem ovanpå varandra i form av en pyramid. När limmet runt all choklad har stelnat och är säkert, ska du ta lite band och limma det runt dina paket. Gör en rosett på toppen och så är det klart! Din godissläde är klar.

Kaneldekorationer utan tillagning

Om du har barn i huset, så är det här något som de verkligen kommer att uppskatta. Det här gör-det-själv-projektet kräver ingen tillagning; därför kan dina barn enkelt göra det utan att skada sig i processen. Ta 1 kopp mjöl, ½ kopp salt, ½ kopp kanel och ¾ kopp varmt vatten. Kombinera alla de här ingredienserna i en skål och blanda väl. När de är kombinerade ska du börja knåda degen med torra och rena händer. Om det blir för klibbigt, kan du ta lite mjöl på händerna och fortsätta knåda. Du kommer att få en mycket slät kaneldeg efter knådning. Och det är här som det roliga börjar. Ge barnen kavlar och kakmått. Se till att hjälpa dina barn med att göra sina egna juldekorationer. Gör ett hål i dekorationen innan du låter dem torka. Det tar ungefär 24 timmar för dem att torka. När det är torrt, ska du trä ett snöre genom hålet. Du kan också måla dem i alla de färger som du vill med akrylfärg. Häng dem på din julgran så har du en jättefin gör-det-själv-juldekoration.

Du kan prova dessa mycket roliga och kreativa juldekorationer för att göra helgen ännu mer skojig.

Trevlig helg!

Kolla in vår hemsida för mer information, oavsett om det är tips och tricks eller om du bara vill få reda på mer om vår produktinformation, så kan du få reda på det här.