Letar du efter en cykeldestination för din nästa semester men kan helt enkelt inte bestämma dig vart du ska åka? Det finns många underbara ställen för dig att utforska när du cyklar genom öknar, berg, parker och mycket mer. För att hjälpa dig har vi skapat en lista över några mycket bra cykeldestinationer som vi tror kommer att vara perfekta för din nästa semester.

Grey County, Ontario, Kanada

Vad finns inte att älska i Grey County? Om du letar efter en fridfull tur så är det här platsen för dig. Du kommer att uppskatta upplevelsen med otroliga vyer och natur vid din sida. De erbjuder otaliga stigar och vägrutter. Det finns även mountainbiking i området så det finns något som passar allas intressen. Läs mer här.

Vlas Veredes (Green Ways), Spanien

Green Ways konverterade järnvägslinjer till vandrings och cyklingsleder, och är ett spännande projekt som fortsätter att uppmuntra cykelälskare. Det finns minst 2000 km av Green Ways runt om i Spanien. Det är ett ställe man inte ska missa och du kan vara på vilken cykelnivå som helst. Läs mer här.

Loch Lomond, Skottland

Har du funderat på att ta med familjen till en fantastisk destination som är fylld av ren spänning? Loch Lomond, mitt ute på landsbygden är känt för sina cykelstigar. Inte bara det, utan där finns Trossachs nationalpark vilken är centrerad på Loch Lomond. Upptäck oändliga cykelrutter. Läs mer här.

Tsitsikamma National Park, South Africa

Speciellt för alla mountainbikers där ute kommer den här parken att ge dig möjligheter att vida utforska i varma temperaturer. De gröna skogarna i Tsitsikamma uppkallades efter den urgamla Khoi-frasen som betyder “plats med ett överflöd av vatten”. Superbt. Det milda klimatet året runt gör det möjligt för dig att få ut mesta möjliga av dessa stigar. Ha det så kul.

Dordogne, Frankrike

Detta ställe är mycket bra för cyklister på olika nivåer av förmåga och med så många iögonfallande cykelrutter kommer du att vilja komma tillbaka igen. Det ligger nära Vézère-dalen vilken kommer att förundra dig. Njut av Sarlat Voie Verde, en platt cykelväg som sträcker sig 29 km till regionens huvudstad Sarlat La Canéda. Det finns bara så mycket att se.

Att cykla är roligt, speciellt när det är på semester. Var och en av ställena ovan är möjligheter för din nästa cykeldestination. Vare sig du föredrar att cykla i öknen eller i bergen kommer det att finnas något för dig. Trevlig cykling på semestern.